Afbudsramte Struer Boldklub tabte weekendens topkamp til Lemvig: “Det blev aldrig den topkamp, som vi kunne have håbet på“

Profilbillede
dato

Lørdagens møde med Lemvig GF blev en udfordring for et meget afbrudsramt Struer Boldklub-hold, der måtte se sig besejret af mandskabet fra Lemvig GF.

Trods en ihærdig indsats endte kampen med et 1-4-nederlag for Struer Boldklub. Træner Kenneth Ørum delte efter kampen sine tanker om resultatet og udfordringerne:

“Det blev aldrig helt til den topkamp, som vi kunne have håbet på. Det var pinseweekend, og vi havde 6-7 afbud, og kampen kunne desværre ikke flyttes. Vi kæmpede med det, vi havde, men fandt aldrig helt rytmen eller energien, desværre. Vi tabte fortjent 4-1 til et fint Lemvig-hold.”

“Der er 5 kampe igen, og vi skal ud og jagte 5 sejre, det ved jeg, vi kan. Fodbold handler om stabilitet og sammenhold, så gutter, kom til træning. Det er her, vi bliver bedre, og sørg for at prioritere at spille kamp. Så er der ikke ret mange, der kan slå os. 1000 tak til alle de tilskuere, der trofast kommer på stadion og hepper.”

Trods nederlaget var der lyspunkter, og kampens spiller blev Kristian Gamskjær, der viste stærk indsats på banen.

Den 24. maj spiller Struer Boldklub mod Borbjerg Skave Fodbold. Kampen bliver spillet på Struer Idrætspark med start klokken 18:30.

Kampens resultat: 1-4 til Lemvig GF
Række: Serie 4 Herrer

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Kenneth Ørum, Struer B - Serie 4 Herrer