Charmerende villa i det skønne Ryde

Birke Alle 2
dato

Adresse: Birke Alle 2
Pris: 645.000

Se boligen her

I det naturskønne Ryde ligger denne indbydende villa på 153 gode kvadratmeter.

Fra entréen træder du ind i hjertet af hjemmet, den store rummelige dobbelt stue hvor der er et skønt lysindfald. Stuen, med sine indbydende lyse gulve og lofter, er det perfekte samlingspunkt for familie og venner, særligt omkring den hyggelige brændeovn.

Fra stuen er der adgang til det store køkken, med en hyggelig spiseplads. Her er der godt med skabs- og bordplads til hverdagens mange gøremål.


I forlængelse af køkkenet finder du husets store bryggers, der byder på rigelig bord- og skabsplads og gode muligheder for vaskefaciliteter. Her finder du også hjemmets store badeværelse, som er moderniseret med en stor bruseniche og lyse klinker.

Entréen leder op til husets første sal, hvor du finder et stort soveværelse med masser af skabsplads. På førstesalen finder du yderligere 2 gode værelser samt et pænt, lyst toilet.

Denne villa er en ægte perle med sine charmerende røde mursten. Til villaen finder du også en stor og rummelig 53 kvadratmeter garage med dobbelt port.

Fra garagen er der direkte adgang til hjemmets bryggers. Udenfor finder du en imponerende, velholdt have og en indbydende sydvendt terrasse. Her kan du nyde de lange sommeraftener i fulde drag.


Til huset tilhører en lille kælder, der tilbyder rigelig og god opbevaringsplads. Ryde er en lille landsby, med en dejlig ro og skøn natur. I Ryde finder du Margrethe Reedtz skolen, som er en friskole med klassetrin fra 0-7 klasse, samt der er mulighed for gratis skolebus.

Fra Ryde er der nem adgang og kort køreafstand til de nærliggende byer, Holstebro, Struer, og Vinderup, hvor der er indkøbsmuligheder.

Motorvejsforbindelsen ved Holstebro, er kun ca. 10 kilometer væk, som sikrer, at du er velkoblet til resten af landet.

Boligens areal: 153m2
Værelser: 3
Grundareal: 587m2
Ejerudgift i måneden: 1.087

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk