Dorthe er 'blæksprutten' ved den lokale ejendomsmægler: "Jeg elsker at være i branchen"

Med mange års erfaring og et hjerte der banker for ejendomsmæglerbranchen er Dorthe en vigtig kapacitet hos den lokale ejendomsmægler (Foto: Privat)
dato

Hos EDC Ejendomsgruppen finder man en helt særlig medarbejder, der repræsenterer indbegrebet af alsidighed, nemlig Dorthe Holm, der er kendt som forretningens 'blæksprutte'.

Med mange års erfaring og et hjerte, der banker for ejendomsmæglerbranchen, er Dorthe en vigtig kapacitet hos den lokale ejendomsmægler.

"Jeg er blæksprutten, der håndterer alt fra eftersagsbehandling, skødeskrivning og refusionsopgørelser til frigivelse af købesummer. Det er også ofte mig, der udarbejder købsaftalerne, når køber og sælger er blevet enige om en handel," fortæller Dorthe.

"Når en købsaftale er underskrevet af alle parter, kommer sagen over til mig, og jeg følger den til dørs, indtil sælger har fået sine penge, køber har fået nøglerne til deres nye hjem, og skødet er tinglyst med den nye ejer."

Derudover sidder hun med den daglige bogføring i butikken, løser sager, hvis de går i hårdknude, og alle mulige andre spændende opgaver, der kan ligge i at få en handel på plads.

Ejendomsmæglerblod i årerne
Med mange års erfaring i branchen og også et skifte til noget helt anderledes på arbejdsmarkedet, vendte Dorthe tilbage til ejendomsbranchen i december 2022, da indehaver Gitte Lund Ellebæk og EDC Ejendomsgruppen rakte ud.

"Begge mine forældre var ejendomsmæglere, så ejendomshandler er noget, jeg er vokset op med. Jeg har tidligere været hos EDC i over 15 år, og efter at have prøvet en anden arbejdsretning af i et par år, vendte jeg tilbage til branchen."

"Gitte og jeg har kendt hinanden i mange år gennem arbejde, og i december 2022 blev vi enige om, at nu var det vores tur til at arbejde i samme butik."

Men der var flere gode grunde til at vende tilbage, mener Dorthe, der er vild med at være tilbage i den branche, som hun har haft tæt ind til kroppen i mange år.

"Jeg elsker at være i branchen. Der er mange årsager til, at kunderne enten vil sælge eller købe, men uanset årsagen er det altid en vigtig begivenhed i deres liv, der danner grundlag for handlen. At få lov til at være en del af det og hjælpe kunderne godt på vej er lige mig."

EDC Ejendomsgruppens medarbejdere består af et lille udpluk af den danske befolkning, og det er et bevidst valg fra Gittes side, mener Dorthe:

"Der er altid, med vores blandede gruppe af kollegaer, en medarbejder, der matcher den kunde, vi møder. Det giver både et godt og nemt flow i arbejdsgangen, men også en personlig fordel for mig. Det er altid godt at få nye vinkler på tingene, og en bred tilgang giver kun en bredere og rigere hverdag og livet generelt."

Du finder meget mere om EDC Ejen­doms­grup­pen Struer på deres Facebookside og hjemmesideBesøg EDC Ejen­doms­grup­pen Struer på adressen Mundbergs Alle 1 i 7600 Struer.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk