Fuldtids Socialfaglig Medarbejder til Ung ved Fjorden - Skab et aktivt ungdomsliv!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Socialfaglig medarbejder søges til Ung ved Fjorden (genopslag)
For at udvide kredsen af ansøgere genopslås den ledige stilling ved Ung ved Fjorden. Vi mangler en fuldtidsmedarbejder hurtigst muligt. Kan du udfordre og udvikle vores tilbud? Er du til forandringer og fornyelse, så læs videre…. 

Om Ung ved Fjorden

Ung ved Fjorden er et midlertidigt botilbud efter SEL §107 til 12 unge i alderen 17-29år.

Målgruppen er sårbare unge med forskellige problematikker. Det kan f.eks være sent udviklet, ADHD, ASF, lettere retardering, indlæringsvanskeligheder mm. De fleste unge er i målgruppen til STU-uddannelse, beskyttet beskæftigelse, ressourceforløb mm. 

Ung ved Fjorden er et kollegielignende tilbud, hvor den enkelte unge forpligter sig til en individuel handleplan, men også et fællesskab, hvor de unge på skift lærer at lave mad til huset, deltager i fællesrengøring, hygger med brætspil mm.

Hvem søger vi?

På spørgsmålet: ”Hvad skal en kommende medarbejder have af kompetencer for bedst at støtte jer?” svarer de unge, at det er vigtigt, at medarbejderen har humor og kan motivere os på de dage, hvor vi ikke rigtigt gider. Det handler både om botræning, fritidsliv, aktivering og uddannelse.

Vi søger kollega der er uddannet Socialpædagog eller Ergoterapeut. Du vil arbejde målrettet med borgerprogression og som ser det, som en stor og vigtig opgave at arbejde med motivation og ansvarlighed for eget liv. Du har ungdommelig energi, let til smil, en smittende udadvendt personlighed og forstår vigtigheden i at være faciliterende ift den unges fremtid. Du ser det som en vigtig pædagogisk strategi at være deltagende og agerer rollemodel, så de unge har noget at spejle sig i. 

Du hjælper den unge med at få skabt strukturer og mestringsstrategier, hvor den unge på sigt kan klare sig med mindst mulig støtte. Du mestrer balancen ift at dosere ansvar og yde støtte, så den unge oplever, at der er fokus på selvstændighed, men samtidigt er fokus på, at kognitive og følelsesmæssige vanskeligheder gør, at den unge følges tættere end andre i samme aldersgruppe. 

Har du en profil, hvor du som rollemodel kan være med til at skabe et aktivt fritidsliv gerne med fokus på både sociale som fysiske aktiviteter, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Vi er pt inde i en proces, hvor vi i samarbejde med vores STU-skole udvikler og skaber rammer og muligheder for et aktivt og udviklende ungdomsliv for unge med særlige behov i Struer Kommune.

Det er vigtigt at du er stærk i dokumentationen, da det forventes, at du i samarbejde med eksterne partnere er den samlende kraft ift den unges behov. Du formår at inddrage den unge i opstilling af konkrete mål og delmål, samt sikre tæt opfølgning på disse.

Vi tilbyder

en arbejdsplads med høj grad af fleksibilitet og indflydelse på planlægning af hverdagen. Vi er pt inde i en proces, hvor vi udvider antallet af pladser fra syv til tolv. Det betyder, at vi er i dialog omkring blandt andet vores arbejdstider. Så udgangspunktet for vores planlægning ændres hele tiden med udgangspunkt i både opgaveløsning og arbejdsmiljø. Det er vigtigt at du kan være i den grundpræmis. Vi forventer, at vi i løbet af 2024 overgår til at have rådighedsvagter fra vagtværelse. Du skal forvente weekendarbejde hver 3. weekend. 

Derudover så tilbyder vi udfordrende og varierede arbejdsopgaver i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi synes det skal være sjovt at komme på arbejde. Arbejdspladsen er røgfri. 

For yderligere oplysninger kan leder Bo Bakbo-Carlsen, telefon 51 25 13 91 kontaktes. 

Ansøgning.

De unge har behov for engagerede pædagoger, der kan guide og vejlede de unge på rette kurs ift deres drømme, ønsker og behov. Kan du se dig selv i dette og er du en teamplayer, så send os en ansøgning med relevante bilag senest den 5. juli via link på struer.dk. Vi forventer at afholde samtaler i uge 28, men holder løbende øje med ansøgere og skulle vi spotte den rette profil afholder vi samtaler løbende. 

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet. 

Læs mere om Struer Kommune

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Struer Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Struer Kommune, Bjerggade, 52, 7600 Struer

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072735

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet