Hjerm Kunstgalleri: “Kunst er for alle og behøver ikke at være dyrt”

Her ses Karen og Flemming Trelborg siddende foran Hjerm Kunstgalleris facade (Foto:Hjerm Kunstgalleri)
Profilbillede
dato

Hjerm Kunstgalleri blev grundlagt af Hans Jørgen Møller i 1974 i den lille by Hjerm, som ligger 2 km syd for Struer. I dag ejes og drives galleriet af Karen og Flemming Trelborg, der overtog det i 2015. Deres vision er at skabe og udbygge værdifulde relationer til gavn for både kunstnere og gæster.

Hjerm Kunstgalleri tilbyder gode kunstoplevelser for alle, der interesserer sig for kunst.

“Vi udstiller kunstværker, hjælper med at løse udsmykningsopgaver og formidler salg af kunstværker, der kan pynte i private hjem såvel som i virksomheder, foreninger, institutioner og lignende. En god kunstgave er en gave for livet, som man kan glæde sig over hver dag.”

“Vi ønsker at skabe et tilgængeligt og uhøjtideligt kunstgalleri i Struer. Vi tror på, at kunst er for alle, og at god kunst ikke behøver at være dyrt.”


Karen og Flemming Trelborg driver Hjerm Kunstgalleri (Foto: Hjerm Kunstgalleri)

Nutidskunst er i højsædet 
Hjerm Kunstgalleri præsenterer nutidskunst af danske kunstnere, herunder Henrik Busk Andersen, Lars Kristian Hansen, og Christina Kjeldsmark. Alle kunstnere er kendetegnet ved at skabe spændende og stemningsskabende dansk kunst med højt teknisk niveau og ofte en kant og dybde.

Gennem året præsenterer galleriet en række soloudstillinger, temaudstillinger, og kunstevents.

“Hele året rundt præsenterer vi hos Hjerm Kunstgalleri en bred vifte af kunstudstillinger. De har ofte kant, dybde og højt teknisk niveau.”


Karen viser kunstværker af Henrik Busk Andersen (Foto: Hjerm Kunstgalleri)

Hjerm Kunstgalleri ønsker at hjælpe dig med at bringe mere kunst ind i dit liv på en række forskellige måder. Galleriet har et bredt udvalg af forskelligartet kunst, så de er sikre på, at du kan finde noget, du vil elske.

“Vi tilbyder også rådgivning om kunst, og du har mulighed for at låne kunstværker med hjem, inden du beslutter dig for at købe dem, så du kan se, om de passer ind i dit hjem, som du havde tænkt.”

Virksomheder kan også opnå bedre kontormiljø
Hjerm Kunstgalleri har også erfaring med at hjælpe virksomheder med at skabe et mere indbydende kontormiljø gennem kunstværker.

“Som virksomhed kan du købe kunst i vores galleri og endda trække noget af beløbet fra i skat. Vi tilbyder også virksomhedsudsmykning, hvor du kan få et tilbud, der passer til dine kunstdrømme og virksomhedens identitet.”

“Det er også muligt at have en udstilling i virksomheden med 10-15 kunstværker, som hænger der i en måned. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan nyde de smukke værker i fred og ro.”


Helle forbereder udstilling med billedkunstner Claus Brøndum Sørensen (Foto: Hjerm Kunstgalleri)

Slå et besøg forbi kunstgalleriet i Struer
Besøg Hjerm Kunstgalleri i Midtjylland for en hyggelig kunstoplevelse i en afslappet atmosfære. Når du besøger galleriet, vil du blive budt på kaffe eller lækker æblemost fra Flemmings æbleplantage, Æblelunden, der ligger ved siden af galleriet. Når vejret tillader det, kan du kombinere dit besøg i galleriet med en gåtur i æbleplantagen for at nyde galleriets smukke omgivelser.

“Hvis du ønsker at besøge Hjerm Kunstgalleri i Struer som et arrangement med din arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne for et skræddersyet firmaarrangement. Der er parkering lige ved døren, så det er nemt at besøge os,” slutter Karen Trelborg.

Hjerm Kunstgalleri ligger i Struer på adressen Rubjerghøj 1. Du finder meget mere om Hjerm Kunstgalleri på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hjerm Kunstgalleri