Imponerende, smuk og historisk ejendom

Huset og sælger stående i døren
dato

Adresse: Klosterhedevej 8
Pris: 1.995.000

Se boligen her

Allerede ved mødet med ejendommen bliver man charmeret af den flotte bygning, der fremtræder i gamle munkesten med symmetrisk opbygning af døre og vinduer. Gamle store træer pryder foran huset og i gårdspladsen, og pigstensbelægningen langs stuehuset får billeder af en tid med hestevogne frem på nethinden. Der er naturligvis en stor parklignende have bagved huset samt en skøn fliseterrasse.

Med flexbolig-ordningen bestemmer I selv, om I vil flytte permanent til Klosterhedevej eller om I vil benytte stedet som fritidsbolig og nyde jeres ferie og andre fridage der.
Stuehuset er opført tilbage i 1840, og her er den gamle stil velbevaret bl.a. med de flotte synlige bjælker og fyldingsdøre.

Hjemmet er i stueplan indrettet med entré, med flot rustikt klinkegulv – samt trappe til 1. sal. Køkken med hvidt inventar med fyldningslåger, hvor entréens rustikke klinkegulv går igen. Fra køkkenet er der adgang til hjemmets hyggelige spisestue med trægulv og smukke malede døre og bjælker i blå nuancer – samt udgang til dejlig terrasse. I den lille stue går de samme farver og charmerende detaljer fra spisestuen igen, herfra er der åbent til den smukke og rummelige pejsestue, som igen har det smukke rustikke klinkegulv. De mange vinduer giver et dejligt og behageligt lysindfald i stuerne. Hjemmet har et dejligt, lyst badeværelse med træpaneler på vægge – samt rustikt klinkegulv, her er bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Fra hjemmets anden indgang, hvor der tidligere var lægepraksis, er der indrettet med gang, badeværelse, kontor samt værelse, hvor der tidligere var klinik, med vand og afløb. Denne del af boligen vil være ideel for frisør, massør eller lignende.

1. sal er indrettet med stor værelsesafdeling med intet mindre end 5 gode værelser. De to største værelser kan åbnes op til fransk altan via dobbeltdør. Her er ydermere et dejligt badeværelse med bruseniche.

Det tilhørende udhus er indrettet med 60 kvm. udhus, hvor der er olietank, 2 mindre hestebokse samt plads til opbevaring, og her er ydermere 30 kvm. garage.

Hjemmet er beliggende med kun ca. 10 km til både Struer og Lemvig. Begge byer har et fantastisk havnemiljø med mange aktiviteter.

Der er ingen tvivl om, at køber vil opnå noget helt særligt ved erhvervelse af denne ejendom. Tag med os på fremvisning og se med selvsyn de dejlige rammer, som Klosterhedevej 8 byder på.

Boligens areal: 350m2
Værelser: 7
Grundareal: 5100m2
Ejerudgift i måneden: 2.729

Bestil en gratis salgsvurdering

Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk