Indbrudstyv skal to år i fængsel

Profilbillede

En 31-årig udenlandsk mand blev tirsdag dømt for en række indbrud i både private hjem og håndværkerbiler. Nu skal han i fængsel og er derefter udvist af Danmark.

Tirsdag ved Retten i Viborg faldt der dom i en stor indbrudssag. En 31-årig mand blev dømt skyldig i en lang række indbrud i både private hjem og håndværkerbiler. Manden har stjålet blandt andet smykker, elektronisk udstyr og en hel masse værktøj. I alt har han stjålet ting for mere end en halv million kroner. Tyverierne er sket i blandt andet Skive, Herning, Struer og Viborg kommuner.
Manden blev desuden dømt for at have begået databedrageri for mere end 300.000 kroner ved at have oprettet lån i sin ekskærestes og tidligere svigerfamilies navne.

Straffen lød på to års ubetinget fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i tolv år.

I samme sag blev en 33-årig mand dømt for hæleri af nogle af tyvekosterne. Han fik en dom på fem måneders fængsel og blev udvist af Danmark med indrejseforbud i seks år.

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk