Indflytningsklar ejerlejlighed med NY PRIS: Oplagt til studielejlighed, forældrekøb eller investering

Lyksborgvej 38, 1. 115
dato

Adresse: Lyksborgvej 38, 1. 115
Pris: 425.000

Se boligen her

Ønsker du at investere i en centralt beliggende ejerlejlighed nær Holstebro midtby og de mange uddannelsesmuligheder som f.eks. Gymnasium, Handelsskole, samt flere videregående uddannelsesinstitutioner - så er denne lejlighed en oplagt mulighed.

Lejligheden er 43 kvm og fremstår lyst og indbydende. Her løber entreen ind til boligens opholdsrum med lyst og indbydende køkken i nordisk tidsløst udtryk. Hertil er et soveværelse med tilstødende badeværelse med lyst sanitet og bruseniche. Begge dele med gulvvarme.Lejligheden ligger på 1. sal og dermed i midten. Foran bygningen er der parkeringsmuligheder og bagved er der grønt areal med opholdsmuligheder.

Sælger har reserveret en plads i carporten som koster kr. 125 pr. måned i leje. Dette kan ny ejer til/fravælge.Holstebro er en livlig kulturby med mange gode tilbud både indenfor bylivet, naturen og kulturen. Byen byder på en bred vifte af kulturelle begivenheder, butikker, restauranter og underholdningsmuligheder.

Byen tilbyder mange smukke områder med både anlæg og Storåen samt den smukke og hyggelige gågade. Holstebro har også gode uddannelsesmuligheder og sundhedsfaciliteter

Boligens areal: 43 m2
Værelser: 2
Ejerudgift i måneden: 1.554

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: home Holstebro