Kenneth bidrager til fællesskabet i byen både på jobbet og privat: "Jeg kan godt lide at hjælpe andre folk"

I Struer, hvor fællesskab og lokal forankring er værdsat højt, er Kenneth Ørum et velkendt ansigt i både erhvervslivet og det lokale foreningsliv (Foto: EDC Struer)
Profilbillede
dato

I Struer, hvor fællesskab og lokal forankring er værdsat højt, er Kenneth Ørum et velkendt ansigt i både erhvervslivet og det lokale foreningsliv.

Som en del af EDC Ejendomsgruppen Struer har Kenneth siden 2019 været en uundværlig del af teamet, hvor han med sit engagement og sin erfaring i salg og servicebranchen har bidraget til at gøre en forskel for kunderne, og gennem hans lokale forankring i foreningslivet bidrager han også til et stærkere lokalsamfund.

"Jeg har altid været i salg og servicebranchen. Så jeg så deres stillingsopslag i 2019 og søgte stillingen. Jeg har altid været lokal. Jeg er født og opvokset i byen og har modsat mange andre ikke været flyttet ud af byen for senere at flytte tilbage - mere lokalt bliver det vist ikke," fortæller Kenneth, der ud over sit arbejde hos EDC også er en aktiv deltager i flere af byens foreninger, herunder fodboldklubben, løbeklubben og svømmeklubben.

"Jeg kan godt lide at hjælpe andre folk," tilføjer han med et smil.

Kenneth har en alsidig rolle hos EDC Ejendomsgruppen Struer, hvor han håndterer alt fra salg og fremvisninger til markedsføring og totalkreditvurderinger. Hans daglige opgaver spænder vidt, og han er altid klar til at træde til, uanset hvad der kræves for at få hjulene til at dreje rundt.

"Der er en god afveksling i arbejdsopgaverne, og der er aldrig to dage, der er ens. Vi er omstillingsparate i forhold til hvad der sker, lokalt, nationalt fx under corona. Vi har en stor frihed under ansvar," forklarer Kenneth.

Det bedste ved at arbejde hos EDC Ejendomsgruppen Struer, mener Kenneth, er den alsidighed og frihed, der præger virksomheden. Med Kenneth Ørum på holdet i EDC Ejendomsgruppen Struer kommer forretningen endnu tættere på fællesskabet i byen.

Hans dedikation til både sit arbejde og det lokale foreningsliv gør ham til en der gør en positiv forskel for mange.

Du finder meget mere om EDC Ejen­doms­grup­pen Struer på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg EDC Ejen­doms­grup­pen Struer på adressen Mundbergs Alle 1 i 7600 Struer.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk