Løbende renoveret og vedligeholdt etplans villa i Holstebro

Foto: Niels Bohrs Vej 6 .
dato

Adresse: Niels Bohrs Vej 6
Pris: 2.495.000

Se boligen her

Beliggenhed på lukket villavej tæt på dagtilbud og uddannelsesmuligheder

Central beliggenhed i Holstebro, på lukket villavej, lukkede stisystemer til skole, indkøb og diverse uddannelsesmuligheder - foruden et gedigent og løbende renoveret parcelhus. Alt dette for under 2,5 millioner kroner på Niels Bohrs Vej 6.

De løbende renoveringer betyder, at huset i dag fremstår mere eller mindre som totalrenoveret siden det blev bygget i 1970. Heriblandt tæller nyere vinduer, facadeoptimering samt gennemført indvendig modernisering.Indretningen af boligen på 168 kvm er bygget op med et stort og nyere køkken-alrum, i lyse tidsløse materialer. Herfra er der desuden åbnet op til stuen, som giver nogle gode rammer for hele familien.

For enden af stuen er husets store soveværelse, som ligger for sig selv. De øvrige tre værelser ligger i den anden ende af boligen sammen med badeværelset, der både har badekar og bruseniche - som i øvrigt også er af rigtig fine størrelser. Desuden er der gæstetoilet ved entreen samt et godt bryggers med indgang fra husets bagside.

Udvendigt på den 986 kvm. store grund findes en 40 kvm. stor carport, med isoleret redskabsrum og værksted. Huset er omkranset af en stor græsplæne og to flisebelagte terrasser, så der er mulighed for både morgen- og aftensol. Ejendommen er beliggende i et attraktivt boligområde i den vestlige del af Holstebro. Området byder på et roligt og familievenligt miljø, hvor man kan nyde den fredelige atmosfære. Med sin nærhed til byens faciliteter som indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport samt idrætsaktiviteter er dette et bekvemt sted at bo.

Naturelskere vil også finde glæde i de omkringliggende grønne områder og naturskønne stier, der er ideelle til udendørsaktiviteter og rekreation. Det ideelle valg for dem, der ønsker at bo i et roligt og godt villakvarter.

Boligens areal: 168m2
Værelser: 4
Grundareal: 986m2
Ejerudgift i måneden: 1.751

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: home Holstebro