Mand efterlyses for butiksrøveri i Struer

Profilbillede

Efterlysning af mistænkt i <span class=Struer"> MIstænkt for butikstyveri i rema1000 <span class=Struer (overvågningsfoto)">

Politiet efterlyser lige nu vidner, som kan hjælpe med at få identificeret en person, som er mistænkt for at have begået et butiksrøveri i Struer. Fra butikken stjal den mistænkte bl.a. nogle frugter og en pose chips. Den mistænkte forlod herefter butikken, men blev konfronteret uden for butikken af en medarbejder, der forsøgte at tilbageholde den mistænkte.

Der opstod i den forbindelse tumult, hvor den mistænkte slog ud efter medarbejderen og skubbede vedkommende i brystet. Den mistænkte fik herefter kæmpet sig fri og forsvandt fra stedet i østlig retning på en sølvgrå cykel.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra butikken i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere personen. 

Den mistænkte beskrives som:

  • Mand
  • 170-175 cm høj
  • ca. 40-45 år gammel
  • normal af bygning
  • kortklippet brunt hår,
  • Han havde en sølvfarvet tand ved siden af fortænderne og en næsepiercing, 

Manden var desuden iført en grå jakke/hoodie, cowboyshorts og lyse kondisko. Han medbragte en gul og sort rygsæk, muligvis en taske fra ”Husforbi”.

Borgere, der har oplysninger om personens identitet eller opholdssted, bedes kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114. Henvis gerne til journalnummer 4100-76313-00011-22 for at lette sagens gang. 

 

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi