Mød Mark Rønnow der har stor viden og særlig tilknytning til lokalområdet

Mark er uddannet CNC-tekniker på Bang & Olufsen, og han har tilmed arbejdet 20 år i metalbranchen, før han skiftede til ejendomsmæglerbranchen i 2020 efter at have været uden job.
Profilbillede
dato

Mark Rønnow er en dedikeret sælger hos EDC Ejendomsgruppen i Struer, hvor han har ansvaret for en lang række arbejdsopgaver. Hans daglige arbejde omfatter alt fra markedsføring og salgsoptimering til produktion af videoer, herunder brug af droner, samt indkøb og kundepleje.

Han finder stor glæde i at hjælpe folk med at finde det perfekte hjem, der matcher deres behov og ønsker. Mark har en dyb forståelse for lokalområdet, da han selv er vokset op i Humlum og nu bor i Struer med sin kone og deres fire børn.

De nyder livet i en stor murermestervilla og engagerer sig aktivt i lokalsamfundet. Ofte kan du finde Mark på Struer Friskole, hvor hans to ældste børn går i skole.

"Jeg har stor viden om lokalområdet, hvor jeg selv er opvokset i Humlum. Jeg er god til at lytte og forstå mine kunders individuelle ønsker. Det gør mig i stand til at matche dem med deres drømmehus," siger Mark og fortsætter:

"Hvis du leder efter en dedikeret sælger, der er lokal og stolt af sit område, så er jeg det perfekte valg. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dig med at finde den ideelle bolig og gøre din boligdrøm til virkelighed."

Mange følelser i en bolighandel
Mark er uddannet CNC-tekniker på Bang & Olufsen, og han har tilmed arbejdet 20 år i metalbranchen, før han skiftede til ejendomsmæglerbranchen i 2020 efter at have været uden job.

"De sidste år i metalbranchen var i administrative stillinger, hvor jeg bl.a. har siddet med lagerstyring og indkøb. I flere år havde jeg dog leget med tanken om et skifte til ejendomsmæglerbranchen, fordi jeg havde en idé om, at det ville passe godt til min udadvendte personlighed, men havde dog skubbet den lidt til side igen, fordi jeg jo havde stiftet familie med min kone, Sara."

"I september 2020 stod jeg pludselig uden job efter nedskæringer. Jeg så jobopslaget fra EDC Ejendomsgruppen, søgte det, og så gik det ellers slag i slag."

Marks job omfatter mange forskellige ting, og det er netop, hvad han elsker ved jobbet. Man siger altid, at der ikke er to dage, der er ens, og det samme kan man sige om kunderne, mener han. Han kan godt lide de indsigter i menneskers liv, hans job giver ham:

"Det ene øjeblik taler du med en kunde, som måske har mistet et kært familiemedlem og derfor har brug for at sælge huset, og det næste kommer der et par, som har brug for noget større, fordi der kommer en familieforøgelse. Så må man agere i det, selvom man nogen gange godt kan blive revet med af følelserne."

Er der flagsnor eller keramikfisk?
Mark værdsætter også den tætte relation med kollegaerne hos EDC.

"Så er der selvfølgelig også kollegaerne. Når en virksomhed ikke er større, kommer man helt tæt på hinanden, og det gør, at vi i team EDC har en holdånd, man ikke ser andre steder."

En særlig ting, som han husker tilbage på, er, at han før har stået i situationer, hvor det afgørende i en bolighandel har været, om der medfulgte en flagsnor eller en keramikfisk.

"Det er jo lidt sjovt, at så små ting kan være afgørende i en handel, hvor der handles et hus til mange penge, men det viser også, hvor mange følelser der er på spil i en bolighandel."

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk