Pædagog til autismecenteret Lagunen (Limfjordsskolen - Struer)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Grundet opstart af nye elever søger vi en dygtig pædagog til vores autismecenter, Lagunen, der er beliggende på Bremdal Skole.

Lagunen er en del af Limfjordsskolens specialklasser, hvor vi har fokus på elevernes livsduelighed - med det klare mål, at eleverne optimalt får udviklet og udfordret deres evner, både fagligt, socialt, kropsligt og personligt. 

Autismecenteret er et tilbud til elever med autismespektrumforstyrrelse og kognitive udfordringer, og som har behov for kontinuerlig støtte. 

Vi har efter sommerferien 49 elever på 0-9. klassetrin, hvoraf ca. 35 af børnene er tilmeldt autismecenterets SFO.

Som pædagog i autismecenteret bliver du en del af vores tværfaglige team bestående af lærere, pædagoger og en ergoterapeut, der i samarbejde skaber et heldagstilbud for centerets elever. Du vil derfor have til opgave i samarbejde med teamet både at tilrettelægge og forestå aktiviteter i såvel skole som fritidsdel i centeret.   
Du vil blive ansvarlig for egne aktiviteter i SFO såvel som i skoledagen. Vi har eksempelvis også fag som Lego og Livsduelighed på skoleskemaet og håber at finde en kollega, der kunne have lyst til at varetage dette.

Det er afgørende, at du har lyst til og mod på at arbejde med denne elevgruppe. Vi ser gerne, at du har erfaring fra autismeområdet. 

Vi er fagligt ambitiøse på elevernes vegne og har fokus på skolefagligheden i specialtilbuddene ved at dyrke de styrker, eleverne har. Undervisningsmiljøet og dagligdagen er kendetegnet ved en forudsigelig og genkendelig hverdag med trygge rammer og faste rutiner.
Vi møder eleverne med specialundervisning og specialpædagogik. Specialpædagogisk går for os ud på at tilrettelægge elevens dagligdag, så udviklingsmulighederne frigøres bedst muligt. At eleven gennem oplevelser af mestring og succes tilegner sig erfaringer, strategier og kompetencer, som medfører størst mulig grad af trivsel, livsduelighed, udvikling og inklusion.

Vi leder efter én, der:

 • Brænder for at finde de bedste løsninger for børn med særlige behov.
 • Er i besiddelse af en velfunderet specialpædagogisk værktøjskasse og har erfaring fra området.
 • Kan indgå i tæt teamsamarbejde omkring undervisning og tilrettelæggelse af dagligdagen for eleverne samt i et udvidet samarbejde med forældrene.
 • Er idérig, selvstændig og innovativ i arbejdet med at skabe et inspirerende lærings- og udviklingsmiljø for eleverne.
 • I en travl hverdag er omstillingsparat og bevarer overblikket.
 • Kunne rumme, at der kan forekomme en adfærd der kan være både verbal og fysisk udadreagerende.
 • Tydeligt og professionelt kan være med til at sætte rammerne for undervisning og samvær.
 • Er relations kompetent og mestrer en anerkendende tilgang – også overfor elever, der har udviklet alternative og/eller uhensigtsmæssige strategier.

Vi tilbyder:

 • En spændende nyrenoveret skole, der fremtræder som et moderne og inspirerende lære- og værested for både børn og voksne.
 • En velfungerende skole med ca. 640 skønne elever, hvoraf de ca. 150 er fordelt i vores forskellige specialklasser og autismecenteret.
 • Et tværfagligt team, hvor professionalisme, samarbejde, engagement og humor er omdrejningspunktet. 
 • Et tæt teamsamarbejde omkring specialklasserne, hvor lærere og pædagoger samarbejder og supplerer hinanden. Vi er gode til at tage os af børnene og hinanden.
 • Et spændende job, hvor du får mulighed for både at være med i udviklingen af specialklasserne, SFO’en og den fælles skole. Der sker altid noget hos os.
 • Faglig sparring med relevante faggrupper eksternt og internt i huset.
 • Engagerede forældre og et godt forældresamarbejde.

 

Autismecenteret er placeret i en bygning på Bremdal Skole, men hører organisatorisk til Limfjordsskolen.

Stillingen er en fast stilling på fuld tid med opstart 1. august 2023.

Vil du vide mere om skolen, så klik ind på www.limfjordsskolen-struer.dk

Hør gerne mere hos afdelingsleder Alice Hededal Petersen ved henvendelse på tlf.: 22220748 eller mail: alicehp@struer.dk

Ansøgningsfrist d. 24. juni 2023, kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 28. juni fra kl. 14.30. Stillingen søges via Struer kommunes hjemmeside.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Struer Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Struer Kommune, Drøwten, 1, 7600 Struer

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://struerkommune.career.emply.com/ad/paedagog-til-autismecenteret-lagunen-limfjordsskolen-struer/9xvn83/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844581

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet