Pædagogmedhjælper til autismecenteret Lagunen (Limfjordsskolen - Struer)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stillingen er tidsbegrænset (01.08.2023-31.07.2024).

Da vi får en ny gruppe af elever indskolingen, søger vi en dygtig pædagogmedhjælper. 

Stilling er på 30 timer pr. uge med mulighed for at få vikartimer herudover. 

Autismecenteret er en del af Limfjordsskolens specialklasser, hvor vi har fokus på elevernes livsduelighed - med det klare mål, at eleverne optimalt får udviklet og udfordret deres evner, både fagligt, socialt, kropsligt og personligt. 

Autismecenteret er et tilbud til elever med en autismespektrumforstyrrelse, og som har behov for masssiv støtte ift. faglig, social og personlig udvikling. 

Vi har efter sommerferien 49 elever på 0-9. klassetrin. Vi holder til på Bremdal Skole, hvor vi har dejlige lokaler og meget fine udenomsarealer.

Vi er fagligt ambitiøse på elevernes vegne og har fokus på skolefagligheden i specialtilbuddene ved at dyrke de styrker, eleverne har. Undervisningsmiljøet og dagligdagen er kendetegnet ved en forudsigelig og genkendelig hverdag med trygge rammer og faste rutiner.

Vi møder eleverne med specialundervisning og specialpædagogik. Dette går for os ud på at tilrettelægge elevens dagligdag, så udviklingsmulighederne frigøres bedst muligt. At eleven gennem oplevelser af mestring og succes tilegner sig erfaringer, strategier og kompetencer, som medfører størst mulig grad af trivsel, livsduelighed, udvikling og inklusion. 

Som pædagogmedhjælper i autismecenteret bliver du en del af vores tværfaglige team bestående af lærere, pædagoger og en ergoterapeut, der i samarbejde skaber et heldagstilbud for centerets elever. Du vil være en del af teamet omkring de yngste elever og i SFO-tiden.

Det er afgørende, at du har lyst til og mod på at arbejde med denne elevgruppe. Vi ser gerne, at du har erfaring fra autismeområdet, men dette er ikke et krav.

Vi søger en person, der:

 • Brænder for at finde de bedste løsninger for elever med særlige behov.
 • Er idérig, selvstændig og innovativ i arbejdet med at skabe et inspirerende lærings- og udviklingsmiljø for eleverne.
 • I en travl hverdag er omstillingsparat og bevarer overblikket.
 • Tydeligt og professionelt kan være med til at sætte rammerne for undervisning og samvær.
 • Er relations kompetent og mestrer en anerkendende tilgang – også overfor elever der har udviklet alternative og/eller uhensigtsmæssige strategier.

Stillingen er tidsbegrænset og er på 30 timer pr. uge - med opstart 1. august 2023 og ophør 31. juli 2024.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og nyrenoveret skole, der fremtræder som et moderne og inspirerende lære- og værested for både elever og voksne. 
 • Vi holder til på Bremdal Skole, Drosselvej 3, 7600 Struer. Vi hører ledelsesmæssigt til Limfjordsskolen i Struer.
 • Vi er et samlet skoletibud for ca. 640 skønne elever, hvoraf de ca. 152 er fordelt i vores forskellige specialklasser og autismecenteret.
 • Et tværfagligt team, hvor professionalisme, samarbejde, engagement og humor er omdrejningspunktet. 
 • Et tæt teamsamarbejde omkring specialklasserne, hvor lærere og pædagoger samarbejder og supplerer hinanden. Vi er gode til at tage os af eleverne og hinanden.
 • Engagerede forældre og et godt forældresamarbejde.

Vil du vide mere om skolen, så klik ind på www.limfjordsskolen-struer.dk

Hør gerne mere hos afdelingsleder Alice Hededal Petersen ved henvendelse på tlf.: 22 22 07 48 eller mail: alicehp@struer.dk.

Ansøgningsfrist søndag d. 25. juni 2023, kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 28. juni 2023 Stillingen søges via Struer kommunes hjemmeside.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Struer Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Struer Kommune, Drøwten, 1, 7600 Struer

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://struerkommune.career.emply.com/ad/paedagogmedhjaelper-til-autismecenteret-lagunen-limfjordsskolen-struer/u8giqp/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844584

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet