Patrick er den lokale ejendomsmægler med et bankende hjerte for Struer: "Jeg elsker at være den, der bliver spurgt"

Med sit 10-års jubilæum i EDC Ejendomsgruppen Struer her i slutningen af februar 2024, er Patrick ikke blot den yngste ansatte, men også den, der har været det i længst tid (Foto: EDC Ejendomsgruppen Struer)
Profilbillede
dato

Her i Struer finder vi et af byens mest kendte ansigter på det lokale ejendomsmarked - nemlig Patrick Hald Rasmussen. Til trods for sin unge alder har Patrick markeret sig som en af de mest erfarne og dedikerede ejendomsmæglere i området.

Med sit 10-års jubilæum i EDC Ejendomsgruppen Struer her i slutningen af februar 2024 er han ikke blot den yngste ansatte, men også den, der har været ansat i længst tid.

Det skyldes muligvis, at Patrick aldrig var i tvivl om, hvad han ville med sit liv.

"Hvis du spurgte min familie, da jeg var 'ung', hvad jeg skulle være, var svaret altid: Ejendomsmægler. Derfor har jeg også gennem folkeskoleårene været i praktik hos Gitte flere gange. Så det var ikke et ukendt sted, jeg valgte snart at have været ansat i en tredjedel af mit liv."

"Jeg er født og opvokset i byen og har modsat mange andre ikke været flyttet ud af byen for at senere flytte tilbage - mere lokalt bliver det vist ikke," fortæller Patrick med et smil.

Som ejendomsmægler udfører han en lang række opgaver, der spænder fra salgsvurderinger til at fungere som bindeled mellem sælgere og købere. Han giver et indblik i sin rolle og hverdag i den lokale ejendomsmæglerbutik.

"Jeg varetager alt, hvad man forventer, at en ejendomsmægler laver - og lidt til :-) Primært står jeg sammen med Gitte for alle salgsvurderinger, der foretages i butikken. Derudover er jeg i tæt løbende kontakt med mange af vores sælgere. Det kan også være mig, der fremviser vores ejendomme til salg, ligesom den dialog, der er mellem en køber og en sælger, oftest går igennem mig."

"Til tider deltager jeg også i nøgleoverdragelser, og jeg hjælper gerne med de lidt mere praktiske ting i forbindelse med en ejendomshandel. Hvis du har brug for en god lokal køberrådgiver eller god sparring, står jeg også gerne til rådighed."

Læs også: 10 år i træk: EDC Ejendomsgruppen er kommunens mest sælgende mægler

Elsker at gøre en forskel
En af de ting, Patrick elsker mest ved sit arbejde, er den mulighed, det giver ham for at gøre en forskel:

"Jeg elsker at være den, der bliver spurgt - oftest fordi jeg på den måde kan have en positiv indvirkning og gøre en forskel, uanset om det er kollegaer eller kunder, der ønsker min hjælp og viden. Gode relationer, kombineret med et højt lokalkendskab, gør det til en fornøjelse at blive valgt til at sælge - uanset om du er ny bekendtskab eller en tidligere køber."

Patricks engagement og ekspertise har også bidraget til EDC Ejendomsgruppen Struers succes på markedet:

"Da jeg blev ansat, var markedet i Struer knap så godt som i dag - så at være en del af en butik, der to år i træk formåede at afslutte over 200 handler, samt at vi nu på 10 år er Struers mest sælgende ejendomsmægler, er jeg stolt af. At kunne være med til at gøre en forskel for vores kunder har stor betydning for mig, og jeg elsker tilfredse kunder!"

Du finder meget mere om EDC Ejen­doms­grup­pen Struer på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg EDC Ejen­doms­grup­pen Struer på adressen Mundbergs Alle 1 i 7600 Struer.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk