Rummelig villa med masser af muligheder på lukket villavej

Lindevænget 46
dato

Adresse: Lindevænget 46
Pris: 995.000

Se boligen her

Velbeliggende 1-plans villa, som er et oplagt valg for de købere, der gerne vil sætte deres eget præg på hjemmet, hvilket der er god mulighed for.

Har I drømmen om et dejligt køkken-alrum, et ekstra værelse eller andet? Planlægningen giver mange muligheder for at indrette hjemmet efter jeres families ønsker og behov.

Hjemmet er selvfølgelig også dejligt som det er indrettet i dag, med gode opholdsrum og en dejlig værelsesafdeling. Opholdsrummene består af en rummelig vinkelstue, spisestue og et dejligt lyst spisekøkken med adgang til udestue.


Værelsesafdelingen er indrettet med 3 værelser og hjemmets badeværelse. Hjemmet byder desuden på et praktisk bryggers og et gæstetoilet.

På grunden er der desuden en hyggelig have med store træer og en sydvendt terrasse samt en god indkørsel til garagen.

Hjerm er et hyggeligt bysamfund med et godt foreningsliv, skole, daginstitutioner samt dagligvarebutik, hvor der også er mulighed for at tanke bilen med benzin/diesel.

Derudover er der af- og påstigningsper­ron, hvor toget med jævne mellemrum kører til Struer og Holstebro. Hjerm er beliggende ca. 7 km fra Struer og kun ca. 9 km fra Holstebro og motorvejen, der nemt forbinder dig med resten af landet.

Tag med os til Hjerm og se med egne øjne de gode rammer, som Lindevænget 46 byder på.

Boligens areal: 160 m2
Værelser: 3
Grundareal: 757 m2
Ejerudgift i måneden: 1.603

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk