Salgskonsulent til LINDS Erhverv

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har mange gode grunde til, at du skal være vores nye salgskonsulent – læs de første 3 lige her!

  • Du stortrives i en hverdag, hvor du selv bestemmer turens mål
  • Du elsker at have gode kolleger, der er fagligt dygtige – men du har ikke behov for, at I sidder lårene af hinanden hver dag
  • Du er vild med at møde og skabe relationer til nye mennesker, og du elsker at lave en god handel

Vi er en virksomhed fra det forrige århundrede, men til gengæld er vi topmoderne. I alt er vi omkring 100 ansatte og vi garanterer en god og personlig betjening. Med et varesortiment der spænder fra vask og rengøring til græsfrø og gødning, finder du helt sikkert også hurtigt det, du foretrækker at glæde vores mange kunder med. Du får over 40 kolleger i salgsafdelingen, som brænder for salg og er fantastiske til det de gør. Det bliver du også!

 

En tilfældig dag i dit nye job, kunne se sådan her ud:
Du starter bilen fra dit hjem og kører på kirkegården, hvor du har dagens første møde med graveren, der vil snakke arbejdstøj, gødning og algefjerner. Herfra kører du videre til byens lokale frisør, som skal opdateres på nitrile handsker, toiletrens og håndcreme.

Efter frokost mødes du med ejendomsinspektøren ved en af områdets store boligforeninger, som ud over kopipapir også mangler nye gulvmopper og en opfyldning af de rengøringsprodukter, han allerede hyppigt køber af dig.

Dagen slutter på din hjemmeadresse, hvor du med en god kop kaffe i den ene hånd, sender dagens ordrer afsted til dine kolleger i Vildbjerg, så de kan gøre dem klar til levering.

 

Hvor skal du møde op?
Det kommer an på, hvad du har lagt af planer for dagen. LINDS’ domicil ligger ved Vildbjerg i Midtjylland, men du får områderne i og omkring Struer, Lemvig, Skive, Morsø og Thisted som din arbejdsplads. Du starter hjemmefra, og derfor bor du sandsynligvis centralt i distriktet.

 

Dig som person
En dag med modgang er for dig ekstra drivmiddel til næste dag – det ved du af erfaring, fra dit tidligere arbejde med salg og kunder. Måske har du ikke direkte erfaring med opsøgende salg, men du ved hvordan du opnår en god relation med andre.

Dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du har en skarp næse for, hvilke opgaver du skal snuppe først. Opstår der udfordringer, smøger du ærmerne op, sætter luppen for øjet og finder en løsning på problemerne. Du sidder ikke med hænderne i skødet, og venter på din chef fortæller dig, hvad du skal kaste dig over.

Du får energi af at lykkes med dine mål og selvom du er en knag til, at sørge for din egen daglige gejst og motivation, så nyder du også at være en del af et team, som fejrer succeserne sammen.

Lønnen består i høj grad af fast grundløn, men jo bedre du lykkedes, jo bedre lykkedes vi, og det påskønner vi med både ros, anerkendelse og bonusordning.

 

Hvad så nu?
Nu flyver du til tasterne og forfatter verdens bedste ansøgning – simpelthen fordi du slet ikke kan lade være! Har du spørgsmål inden du søger, så ring til mig, salgschef LINDS Erhverv, Julia Winkler Fleuret på tlf 5433 9944. Jeg synes nemlig, ligesom du, at mennesker er spændende, og jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

 

Ansøgning
Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart vi har fundet den helt rigtige person - optimalt med opstart pr. 7. august. Send derfor hellere din ansøgning nu end i morgen til salgschef, Julia Winkler Fleruet via sikker mail.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Julia på tlf. 5433 9944.

 

Om LINDS AS
LINDS AS er en virksomhed med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af. Vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindede og vi sætter høje – men realistiske mål – og når dem.

Vi er en 100% dansk familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger.

LINDS AS' domicil er beliggende i smuk natur tæt på Vildbjerg mellem Herning og Holstebro. Her er al ledelse, salg, kundeservice, indkøb, IT, økonomi og administration samlet. Ydermere har LINDS AS ca. 40 kørende salgskonsulenter fordelt over hele landet.

Du kan se mere om LINDS AS her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Struer Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LINDS AS, Blüchersvej, 7480 Vildbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://linds.signflow.dk/webapp/securemailbox/new

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844093

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet