Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra MURERFIRMA JENS VINDERSLEV A/S og 4 andre lokale virksomheder

MURERFIRMA JENS VINDERSLEV A/S i Struer kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,0 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MURERFIRMA JENS VINDERSLEV A/S en bruttofortjeneste på 8,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mollerlassen ApS i Struer kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 9.957 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Mollerlassen ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


THORKILD PEDERSEN AUTOMOBILER ApS i Struer kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde THORKILD PEDERSEN AUTOMOBILER ApS en bruttofortjeneste på 6,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,0 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kellmann Design ApS i Struer kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 114.027 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Kellmann Design ApS en bruttofortjeneste på 6,1 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlæge Alexander Horea Perghe ApS i Struer kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 143.567 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlæge Alexander Horea Perghe ApS en bruttofortjeneste på 6,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,7 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Flere artikler