Skøn villa i roligt kvarter, tæt på indkøb og skole

Anemonevej 6
dato

Adresse: Anemonevej 6
Pris: 2.195.000

Se boligen her

Anemonevej 6 ligger i Struers vestlige bydel, med kort afstand til gågaden og et hyggeligt havnemiljø. Indenfor kort afstand fra hjemmet er der mulighed for børnepasning, skole, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og ind­købs­mu­lig­he­der.

Den centrale beliggenhed gør boligen til et oplagt valg for børnefamilien - og måske den sammenbragte familie, der har brug for en planløsning med 4 værelser og 2 badeværelser.


Hjemmet er indrettet med en fantastisk op­holds­af­de­ling, bestående af et dejligt køkken – alrum med god plads til familien til hverdagens gøremål. Det elegante køkken er bl.a. udstyret med to ind­byg­nings­ov­ne, en indbygget kaffemaskine og en Qooker.

I forbindelse med alrummet ligger den charmerende spisestue, der flyder naturligt ind i en hyggelig dagligstue, hvor der er brændeovn.

Fra stuen er der adgang til den velindrettede værelsesafdeling, som ikke rummer mindre end 4 gode værelser og 2 fine badeværelser, begge med bruseniche.


Foruden alt dette er her også et praktisk bryggers med masser af plads til opbevaring og va­ske­fa­ci­li­te­ter.

Udenfor venter en dejlig have, som er udlagt i græs. Her er der god plads til børnenes leg, samtidig med at de voksne kan slappe af på en af terrasserne eller i det store shelter.

Boligens areal: 199 m2
Værelser: 4
Grundareal: 1068 m2
Ejerudgift i måneden: 1.911

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk