Social- og sundhedshjælper til Enggård Centret: Bliv en del af vores dedikerede team og skab kvalitet i plejen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre pleje og omsorg til vores skønne beboere på Enggård Centret, så er det lige nu, du har chancen for at blive en del af vores fantastiske arbejdsplads på Enggård Centret.

Vi søger nemlig lige nu 1 social- og sundhedshjælper i fast stilling primært i nattevagt - 28 timer pr. uge og fri hver 2. weekend. I nattevagten vil du være på arbejde sammen med en social- og sundhedsassistent.

Tiltrædelse den 1.7.2024.

Vi tilbyder dig:

  • Skønne beboere, der vil give dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.
  • En flok kolleger der brænder for deres fag og vil hinanden med forskellig uddannelsesbaggrund og vægter det gode tværfaglige samarbejde til gavn for beboerne.
  • Et hus hvor vi tager udgangspunkt i den personcentrerede omsorg
  • Et hus hvor vi vil det gode arbejdsmiljø.
  • Et introforløbet, hvor du vil blive tilknyttet en mentor, så du sikres en god introduktion til beboerne og din nye arbejdsplads

Vi ønsker os en kollega, der:

  • Vil det gode arbejdsmiljø, hvor vi taler til hinanden og ikke om hinanden.
  • Møder borgeren med anerkendelse, nærhed og empati, og respekterer at borgeren har sin selvbestemmelse og selvstændighed hele livet.
  • Vil arbejde med personcentreret omsorg.
  • Anerkender, at kvalitet ikke kun er det faglige indhold i plejen, men også den måde hjælpen gives på.
  • Er god til at sætte egne kompetencer i spil og på den baggrund have fokus på høj faglig kvalitet

Enggård Centret har 48 lejligheder fordelt på 3 etager. Vi er ca. 50 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper: Sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt husassistenter. Vi arbejder ud fra Struer Kommunes Sundheds- og værdighedspolitik og mener, at beboerne har ret til at leve det liv med de vaner, de har tillagt sig gennem et langt liv, også når de er flyttet ind hos os.

Vi håber, at dette har givet dig lyst til at være en del af vores arbejdsplads, og vi ser frem til at modtage din elektroniske ansøgning via linket.

Ansøgningsfrist: Den 13.6.2024 kl. 8.00. Vær opmærksom på at ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte sygeplejerske Jannie Kia Kristensen, jakk@Struer.dk, mobil 22339337 eller funktionsleder Ruth Siersbæk, ruths@Struer.dk, mobil 22544131.

Yderligere oplysning
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet. 

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på tilflytterservice@struer.dk eller 96 84 87 94. 

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Struer Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-28 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Struer Kommune, Anlægsvej, 6, 7600 Struer

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054712

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet