Struer Boldklub klar til oprykningskamp efter dramatisk sejr i forlænget spilletid

Profilbillede
dato

Struer Boldklub spillede onsdag aften en intens playoff-kamp mod Vildbjerg SF på hjemmebanen, hvor kampen endte i en nervepirrende sejr efter forlænget spilletid. Nu gælder det lørdag den afgørende oprykningskamp.

I onsdagens kamp, som blev spillet på en varm sommeraften, mødtes Struer Boldklub og Vildbjerg SF i en knald eller fald-kamp med direkte adgang til en oprykningskamp i sigte. Træner Kenneth Ørum var yderst tilfreds med holdets præstation:

“Vi spillede en fantastisk flot kamp og spillede ret beset Vildbjerg ud af banen fra start til slut, men ind ville bolden ikke. I et chancehav ramte vi overliggeren fire gange og stolpen to gange, og deres målmand stod en fantomkamp med flere vanvittige redninger,” fortæller Kenneth Ørum.

På trods af den intense varme og behovet for både vand og sukker, formåede Struer Boldklub at holde Vildbjerg SF stort set ude af kampen. Dog endte den ordinære spilletid 0-0, hvilket førte til to gange 15 minutters overtid. Her fortsatte Struer med at presse, men uden held på måltavlen.

“Ind ville bolden ikke, og det lugtede lidt af straffesparkskonkurrence. Havde Vildbjerg vundet, ville det være tyveri ved højlys dag,” bemærker Ørum. Men i det 113. minut kom forløsningen, da Rasmus Frederickson dukkede op og sikrede sejrsmålet til 1-0. “Det skabte en stor forløsning.”

Ørum roste også holdets moral og sammenhold: “Vi spillede generelt en super flot kamp. God moral og super sammenhold.”

Træneren fremhævede hele holdet som afgørende for sejren, men særligt Rasmus Frederickson, der også blev kampens spiller, fik ros for sin stærke indsats i både forsvar og senere på midtbanen.

Med den vigtige sejr ser Struer Boldklub nu frem til lørdagens afgørende oprykningskamp mod Høvsørevej. Ørum tilføjede en tak til de mange fremmødte tilskuere for deres opbakning og sluttede af med opmuntrende ord til holdet: “One game away boys.”

Nu gælder det oprykningskampen, inden sommerferien venter Struer Boldklub.

Kampens resultat: 1-0 til Struer Boldklub
Række: PLAYOFFKAMPE SERIE 3 - SERIE 4

Mål
113'1-0Rasmus Fredrickson

Kilde: Kenneth Ørum