Struer Boldklub rykker op i Serie 3 med overbevisende sejr over Høvsørevej FC

Profilbillede
dato

Struer Boldklub sikrer sig oprykning: En overbevisende 3-0 sejr over Høvsørevej FC sender dem op i Serie 3 efter sommerpausen.

Struer Boldklub afsluttede forårssæsonen med manér, da de den 29. juni 2024 sikrede sig en overbevisende 3-0 sejr mod Høvsørevej FC i en afgørende playoff-kamp. Kampen, der havde stor betydning for begge hold, skulle afgøre, om Struer Boldklub kunne rykke op i Serie 3 efter sommerpausen.

Holdets træner, Kenneth Ørum, var efter kampen yderst tilfreds med både resultat og præstation: "Struer Boldklub spillede forårssæsonens sidste kamp ude mod Høvsørevej. Det var en direkte playoff-kamp om pladsen i Serie 3 efter sommer. Det blev til en sikker 3-0 sejr. Vi fortsatte det gode spil, vi har vist hele sæsonen, og der var vel aldrig den helt store tvivl om kampens resultat."

Ørum fremhævede især holdets evne til at tilpasse sig Høvsørevej FC's spil og holde det defensive fokus intakt, især i første halvleg hvor modstanderne havde medvind. "Høvsørevej er et godt hold og har nogle hurtige folk, og specielt i første halvleg, hvor de havde medvind, skulle vi passe på deres lange bolde og hurtige folk, men det havde vi ok styr på. Så længe vi fik bolden ned på jorden og spillede vores hurtige fodbold, viste vi, at vi var et bedre hold. Specielt vores dybde stikninger og spil på kanten gjorde ondt på dem," forklarer træneren.

Selvom holdet var mærket af nylig kamptræthed fra en lang playoff-kamp onsdag aften, formåede de alligevel at finde de sidste ressourcer og sikre sejren. Ørum roste holdets arbejdsmoral og sammenhold: "Vi var lidt trætte i benene efter 120 min. bold onsdag aften i den første playoff-kamp, men vi hev de sidste ressourcer ud og vandt fuldt fortjent kampen. Nu kan vi kalde os Serie 3, og der venter en fortjent sommerpause. Kæmpe tak til jer alle, hele holdet, tilskuere. Det er en fornøjelse at have med jer at gøre :-). Nyd sommerferien - vi ses til næste sæson."

Da Kenneth Ørum blev spurgt, hvad der fungerede bedst for holdet i kampen, svarede han uden tøven: "Vores sammenhold og gode spil. Stabilt forsvarsspil, gode dybdeløb og kantspil gjorde forskellen." Ørum fremhævede hele holdets indsats i dagens kamp, hvilket understreger deres kollektive styrke og teamspirit.

Struer Boldklub kan nu se frem til en velfortjent sommerferie og en spændende sæson i Serie 3 efter sommerpausen. Tillykke til Struer Boldklub med oprykningen!

Kampens resultat: 0-3 til Struer Boldklub
Række: PLAYOFFKAMPE SERIE 3 - SERIE 4

Mål
27'0-1Daniel Virkesdal
52'0-2Martin Grøn
87'0-3Kevin Poulsen
Kilde: Kenneth Ørum