Struer Boldklub rykker tættere på toppen med overbevisende 3-1 sejr mod Mejrup GU

Kampens spillere med tre stemmer hver var Valdemar Gadgaard, Simon Astrup, og Martin Sejersen Grønn
Profilbillede
dato

Kenneth Ørum's tropper sikrede sig en vigtig 3-1-sejr på udebane mod Mejrup GU på en varm søndag eftermiddag. Resultatet cementerede holdets position i toppen af tabellen og bragte dem tættere på 1. pladsen.

Søndag eftermiddag spillede Struer Boldklub en vigtig Serie 4-kamp ude mod Mejrup GU. Træner Kenneth Ørum havde forberedt sine spillere på en hård dyst, hvor holdet kunne sikre sig 2. pladsen, men målsætningen var fortsat at kæmpe for 1. pladsen.

"Vi har ikke spillet kamp længe, men har forsøgt at holde intensiteten oppe under træning, og vi var enige om, at vi ville lægge et maksimalt højt pres fra start og forsøge at straffe deres fejl," indleder Ørum.

Ørums taktik bar frugt allerede efter tre minutter. Bæk demonstrerede en suveræn vending på midtbanen, hvilket fangede Mejrup på det forkerte ben. Han sendte bolden videre til Grønn, der sikkert scorede til 1-0.

"Vi fortsatte det gode spil og holdt dem stort set fra chancer. Vi skabte rigtig gode chancer på begge kanter ved Kevin og Astrup, men det blev lige ved og næsten," forklarer Ørum.

Struer Boldklub fik fordoblet føringen to minutter før pausen, da Andersen lagde et hårdt pres på modstanderen, som resulterede i et boldtab. Andersen udnyttede situationen og scorede sikkert til 2-0. Halvlegens resultat blev dog kort efter pausen reduceret til 2-1 af Mejrup på et langskud, som ifølge Ørum "aldrig skulle være gået ind."

Efter pausen satte Struer Boldklub endnu en gang tempoet op og skabte chancer, især på kanterne, hvor Kevin stort set gjorde, hvad der passede ham, men holdet manglede skarphed i afslutningerne.Efter 70 minutter gjorde Astrup det til 3-1.

"Vi skabte stadig chancer og burde have scoret 3-4 stykker mere, men der var aldrig tvivl om udfaldet. Det var en varm dag, og vi skiftede en del for at fordele ressourcerne og skåne folk," siger Ørum.

Hele holdet spillede en flot kamp, hvilket også blev afspejlet i stemmerne for Kampens Spiller.

"Alle spillede en rigtig flot kamp. Kampens spillere med tre stemmer hver var Valdemar Gadgaard, Simon Astrup, og Martin Sejersen Grønn," fremhæver Ørum.

Kenneth Ørum var tilfreds med holdets præstation, specielt omkring presspillet, men påpegede også et vigtigt forbedringsområde:

"Vi skal være mere kyniske og effektive i vores afslutninger og dermed lukke kampen meget tidligere. Men det er positivt, at vi skaber så mange chancer."

Kampens resultat: 1-3 til Struer Boldklub
Række: Serie 4 Herrer

Mål
4'-1Martin Grøn
42'-2Casper Andersen
50'-1
70'-2Simon Astrup
Kilde: Kenneth Ørum