Struer Boldklub sikrer vigtig sejr i lokalbraget mod Hjerm FIF

Profilbillede
dato

Torsdag aften var det et begejstret Struer Boldklub-hold, der forlod Hjerm Stadion med tre vigtige point efter en hårdt kæmpet kamp mod Hjerm FIF.

Selvom det var en udfordrende lokalopgave, formåede holdet at hente sejren med hjem efter en målrettet indsats. Træner Kenneth Ørum reflekterede efter kampen over holdets præstation og den intense kamp mod Hjerm FIF.

Han beskrev kampen som meget svær og hård, og påpegede, at modstanderen gjorde alt for at "drille" dem. Banens beskaffenhed gjorde det vanskeligt at spille den ønskede stil med hurtigt og teknisk fodbold, så kampen blev i stedet præget af fysik og kampvilje. På trods af dette formåede Struer Boldklub at holde modstanderen fra store chancer og skabe muligheder for sig selv.

"Vi holder dem stort set fra chancer i 1 halvleg, og har selv tilløb til et par stykker, hvor det er lige ved og næsten, b.la. ved Kevin Bøgild, der rammer overliggeren. 2. halvleg bliver bedre og vi får mere energi i spillet uden at det er helt oppe og ringe. Vi kommer foran på et flot op spil og en flot afslutning af Anders Bæk."

"Hjerm får udlignet på noget ok spil, men også lidt en tilfældighed og vi skal kæmpe videre. Til sidst virker det til at de går lidt tør for kræfter, og vi får lukket kampen til 2-1 på et flot hovedstød af Emil Gamskær, som også blev kampens spiller. Det blev den hårde kamp vi forventede, men vi fik de 3 point vi kom efter."

Anders Bæk og Emil Gamskær blev fremhævet for deres afgørende bidrag til sejren, hvor især Gamskærs flotte hovedstødsmål blev afgørende. Træneren roste holdet for deres evne til at tilpasse sig kampens krav og kæmpe for sejren, selv når det krævede en mere fysisk tilgang til spillet.

Med de tre point i bagagen kan Struer Boldklub nu se frem til næste udfordring, når de møder Måbjerg IF (2) søndag den 12. maj på STS Biler Arena (Måbjerg).

Kampen starter klokken 14:00, og holdet håber at kunne bygge videre på den gode præstation og sikre endnu en sejr i den kommende kamp.

Kampens resultat: 1-2 til Struer Boldklub
Række: Serie 4 Herrer

Mål
48'0-1
72'1-1
85'1-2
Kilde: Træner Kenneth Ørum, Struer B - Serie 4 Herrer