Struer Boldklub triumferer med 6-0 sejr og ser frem mod playoff mod Vildbjerg

Profilbillede
dato

Struer Boldklub sikrer overlegen sejr over Hjerm FIF med 6-0 og ser nu frem til en spændende første playoff-kamp mod Vildbjerg hjemme i Struer på onsdag.

Søndag eftermiddag mødte Struer Boldklubs Serie 4-hold Hjerm FIF i deres sidste turneringskamp på hjemmebane. Med en overbevisende præstation sikrede Struer sig en stensikker 6-0-sejr over gæsterne.

Træner Kenneth Ørum var meget tilfreds med sit holds præstation efter kampen.

"Vi spillede en rigtig flot kamp og styrede den fra start til slut. Vi skabte den ene store chance efter den anden, og vi burde nok have scoret det dobbelte," sagde Ørum.

Han fremhævede også holdets gode holdånd og bemærkede, at der var en kort periode på 10 minutter i 2. halvleg, hvor spillerne slækkede lidt på koncentrationen.

Kenneth Ørum roste især holdets prespil og kontraangreb, som fungerede optimalt i dagens kamp. "Vores presspil og vores kontrafase fungerede virkelig godt," påpegede træneren. Men han nævnte også, at effektiviteten i afslutningerne kunne forbedres til næste kamp.

Målscorerne for Struer Boldklub inkludere ét selvmål fra Hjerm FIF, mens Karsten Bæk, Astrup og debutanten Casper Würtz, der scorede to mål i sin debut, også fandt vej til netmaskerne. Kampens spiller blev Valdemar.

Med sejren i hus ser Kenneth Ørum og hans hold nu frem til den første playoff-kamp mod Vildbjerg, som spilles hjemme i Struer onsdag kl. 19.00.

Træneren er optimistisk omkring holdets chancer for at vinde kampen og dermed spille sidste oprykningskamp lørdag d. 29/6 om en plads i Serie 3.

“Vi viser rigtig god holdånd og spiller en god gang fodbold. Nu har vi første playoff-kamp på onsdag, og hvis den vindes, har vi en sidste oprykningskamp om en plads i Serie 3,” afsluttede en optimistisk Kenneth Ørum.

Kampens resultat: 6-0 til Struer Boldklub
Række: Serie 4 Herrer

Kilde: Kenneth Ørum