Struer Boldklub triumferer over Hanstholm IF og sikrer sejren med fantastisk holdindsats

Profilbillede
dato

Struer Boldklub triumferer over Hanstholm IF: En uforglemmelig sommerdag med intens fodbold, hvor hjemmeholdet sejrede 2-1 og viste viljen til at vinde.

På en solbeskinnet sommerdag den 31. august 2024, mødte Struer Boldklub hjemme Hanstholm IF i en afgørende Serie 3-kamp. Kampen fandt sted foran et publikum, der netop havde overværet klubbens generalforsamling, hvilket sikrede fulde tribuner og en fantastisk atmosfære.

Træner Kenneth Ørum var stolt over holdets præstation og gav et detaljeret indblik i kampens forløb. "Vi er rigtig ungt hold, men når vi sætter det rigtig sammen, spiller vi en god gang fodbold," sagde han. Struer Boldklub kom ind i kampen med to nederlag i bagagen og en stærk modstander foran sig, men holdet lovede hinanden i omklædningsrummet at give alt. "Vi lovede hinanden, at uanset hvad, skulle vi kunne se hinanden i øjnene efter kampen og vide, at vi havde givet alt," fortsatte Ørum.

Første halvleg forløb efter planen, og Struer Boldklub gik fortjent til pause foran 1-0 efter en mål af Kevin. Men anden halvleg blev en udfordring, da Hanstholm kom ud med fuld power og udlignede på et hjørnespark. Kenneth Ørum bemærkede: "Vi spiller en fantastisk 1.halveg hvor det meste sad lige i skabet, og der var en vilje og gejst. I anden halvleg kommer Hanstholm ud med fuld power og får desværre udlignet på et lidt dumt hjørnespark."

På trods af udligningen nægtede Struer Boldklub at give op. Holdet fortsatte med at kæmpe og scorede et fantastisk mål til 2-1, takket være Daniel. De sidste 10-15 minutter var intense med Hanstholm i konstant pres, men Struer Boldklub holdt stand og sikrede sejren. Ørum udtrykte sin tilfredshed: "Vi bliver ved med at kæmpe og får scoret et fantastisk mål til 2-1. De sidste 10-15 min. presser Hanstholm virkelig på, men vi kæmper og står sammen og holder stand og vinder 2-1. Virkelig en fed kamp og fuldt hus på tribunen."

Kenneth Ørum roste hele holdets vilje og gejst og fremhævede Hjalte Overgaard som kampens spiller. "Kæmpe stor ros til alle mand, det er den vilje og gejst vi skal komme med til hver kamp, så er det sjovt at spille fodbold," sagde han. Han bemærkede også, at holdet kunne forbedre kvaliteten i afslutningerne, men alt i alt var det en fejlfri indsats af hele truppen.

Afslutningsvis takkede Ørum de mange fremmødte tilskuere for deres støtte, og beskrev lørdagens kamp som en "helt igennem kanon" oplevelse. Struer Boldklub ser nu frem til deres næste kamp med fornyet selvtillid og sammenhold.

Næste kamp for Struer Boldklub er et opgør imod Vinderup IK. Det udspiller sig i Struer Idrætspark d. 4. september klokken 18:30.

Kampens resultat: 2-1 til Struer Boldklub
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2024, Pulje 30