Struer må nøjes med uafgjort efter føring mod Klitmøller

dato

Struer Boldklub stod over for en stor udfordring hjemme mod Klitmøller IF. Kampen blev en dramatisk affære med mange vendinger, og Struer endte med at måtte tage til takke med et 2-2-resultat efter en føring i første halvleg.

På en solrig lørdag stod Struer Boldklubs Serie 3-hold over for Klitmøller IF. Struer var opsatte på at få revanche efter en tidligere 4-3-nederlag mod Klitmøller.

Træner Kenneth Ørum kunne se sit hold levere en fremragende første halvleg, hvor Struer kom foran med 2-1. "Vi spiller en fremragende 1. halvleg, og vores kombinationer sad virkelig godt," udtalte Ørum efter kampen. Målene blev scoret af Kevin og Sebastian, der med flotte aktioner bragte holdet i front.

I anden halvleg blev kampen dog vendt på hovedet. "Vi fik tre skader, så der var ingen udskiftninger, og med 4 gule kort spillede vi 40 minutter i undertal," forklarer Ørum. Det gav Klitmøller mulighed for at komme tilbage og udligne til 2-2.

På trods af udfordringerne var Ørum tilfreds med holdets tilpasningsevne. "Vi var meget omstillingsparate. Trods mange afbud udfyldte spillerne deres roller flot, og efter skaderne løste de uvante positioner med oprejst pande," roste Ørum sine spillere.

Ligesom i tidligere kampe var træneren dog opmærksom på, hvad der kunne forbedres. "Jeg har stadig et ønske om, at vi skal kunne spille til 0 og være mere effektive i de tætte kampe," konkluderede Ørum og ser nu frem mod de kommende kampe, hvor der venter to "finaler" for holdet.

Næste kamp for Struer Boldklub er et opgør imod Hanstholm IF (S3/30). Det udspiller sig i Hanstholm Stadion d. 12. oktober klokken 14:30.

Kampens resultat: 2-2 til Klitmøller IF
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2024, Pulje 30