Tre mænd fængslet for tyveri af partikelfiltre

Profilbillede
dato

Efterforskere fra Midt- og Vestjyllands Politi har arbejdet hurtigt og effektivt de seneste uger i jagten på gerningsmændene til en række tyverier af partikelfiltre fra biler. Torsdag formiddag blev tre rumænske statsborgere anholdt i sagen.

Tre rumænske mænd blev i dag, fredag den 20. januar 2023, ved Retten i Viborg varetægtsfængslet i fire uger sigtet for 14 tilfælde af tyveri af partikelfiltre fra biler. Tyverierne er sket i Struer, Ikast, Holstebro, Viborg, Skive og Silkeborg, men tyvene har ifølge sigtelsen også været på spil i Nordjylland og Sydjylland.

I forbindelse med efterforskningen har Midt- og Vestjyllands Politi samarbejdet med flere politikredse – herunder Udlændinge Kontrol Afdeling Vest, der allerede ved de tre mænds indrejse i Danmark fandt dem mistænkelige. Det var disse indledende observationer, der lå til grund for Midt- og Vestjyllands Politis videre efterforskning.

De tre mænd er henholdsvis 22, 26 og 31 år gamle. De nægter sig alle skyldige.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi