Villa i Strandbjerggårdparken med fantastisk udsigt

Foto: Udsigten fra Strandbjerggårdparken 41.
dato

Adresse: Strandbjerggårdparken 41
Pris: 2.995.000

Se boligen her

Denne skønne villa, beliggende på Strandbjerggårdparken i Bremdal, har en fantastisk uforstyrret udsigt over Limfjorden og et fantastisk landskab.

Der er tre unikke kendetegn ved denne villa: Symmetri, lys og rummelighed... Fuldmuret, topisoleret og bygget i en spændende og praktisk afbalanceret arkitektur. Italienske højstyrkeklinker, hvidolierede bøgetrægulve og vandskurede vægge giver et stilfuldt, moderne, praktisk og indbydende indtryk.

Gulvvarme, Genvex, tyverialarm, kabel-tv samt Siemens og Miele hvidevarer sikrer høj komfort og et dejligt indeklima.


I bydes velkommen i hjemmets lyse entre, som ligger i åben forbindelse med bryggerset og alrummet omkranset af 4 store værelser med hems, samt det ene af hjemmets to badeværelser. I forbindelse med alrummet ligger også hjemmets dejlige køkken, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt til det smukke landskab mod øst og med udgang til terrasse.

Overetagen byder på en dejlig stue og med udgang til altan, hvorfra den dejlige udsigt over Limfjorden kan nydes. Soveværelse med stor skabsvæg og et flot badeværelse med bruseniche og jacuzzi. Her er desuden et mindre kontor med direkte adgang til loftrum.


Integreret garage med disponibelrum. Haven er nem at holde, da den er anlagt i græs med flisesti hele vejen rundt om huset.

Bremdal er et attraktivt område med stranden og fjorden som nabo. Desuden er huset beliggende meget tæt på skolen og Bremdal aktivitetscenter. Der er stisystemer i området, som sørger for den sikre skolevej – og cykelturen til kammeraterne. Desuden har Bremdal egen børnehave og vuggestue.

Boligens areal: 224m2
Værelser: 6
Grundareal: 900m2
Ejerudgift i måneden: 2.219

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC Struer - Ejendomsgruppen v/Gitte Lund Ellebæk