Familiedrevne Butik Rosenrød i Struer går sammen med Interflora for at udvide forretningen

Blomsterforretningen, der ligger på Østergade i Struer, har været ejet af Anita Ebbesen Jørgensen i over 20 år, og nu skruer Anita op for ambitionerne, og er klar til at sætte endnu mere gang i forretningen og ordrerne. (Foto: Privat)
dato

Butik Rosenrød, beliggende på gågaden Østergade i Struer, har i over 20 år kreeret buketter til kunderne i den lokale by og omegn. Nu markerer butikken et nyt kapitel og indgår i et partnerskab med den landsdækkende blomsterkæde, Interflora. Butikkens ejer, Anita Ebbesen Jørgensen, ser samarbejdet som et vigtigt skridt i at følge med tiden, og nå ud til endnu flere kunder. 

Butik Rosenrød bliver en del af den landsdækkende blomsterkæde Interflora. Blomsterforretningen, der ligger på Østergade i Struer, har været ejet af Anita Ebbesen Jørgensen i over 20 år, og nu skruer Anita op for ambitionerne, og er klar til at sætte endnu mere gang i forretningen og ordrerne. 

”Det er afgørende for os at imødekomme kundernes ønsker og behov. Derfor skal vi både kunne betjene dem, der foretrækker den personlige oplevelse og service i vores butik, og dem, der ønsker at placere en ordre online og få leveret en buket, som vi kan gennem Interflora. Vi er også glade for at kunne tilbyde Interfloras fine udvalg af chokolade og andre produkter, som allerede er blevet godt modtaget af vores kunder,” fortæller Anita. 

Fra fritidsjob til familiedrevet blomsterbutik 
Anitas karriere inden for blomsterverden startede med et ufaglært fritidsjob i en blomsterbutik, da hun var helt ung, hvor blomsterdrømmen begyndte at gro. Med ønsket om at forvalte nogle penge fra en arv ansvarligt og samtidig forfølge sin passion for blomster, valgte hun at åbne sin egen forretning.  

På trods af manglende uddannelse i blomsterfaget, valgte Anita at kaste sig ud i blomstereventyret som butiksejer. Hun ansatte en faglært florist, som lærte hende færdighederne. Den oprindelige butik var blot på 20 kvadratmeter, og var en del af det tilstødende hus, hvor Anita boede. Men med passion og hårdt arbejde voksede butikken hurtigt, og Anita købte de store lokaler, som i dag er Butik Rosenrød. Udover hovedbutikken har Anita også etableret en selvbetjeningsbutik, der er åben fra kl. 7 til 21, for at imødekomme kundernes behov på alle tidspunkter af dagen.

I over to årtier har Butik Rosenrød og dens ejer, Anita, skabt smukke buketter og inspirerende gaveideer til kunder i lokalområdet og omegnen. Butikken er i mellemtiden vokset til at være en sand familieforretning, hvor Anita til dagligt driver butikken sammen med sit dygtige personale og med hjælp fra sine fire børn, tre bonusbørn og hendes mand.

En fremtid med Interflora
Med Interflora i ryggen ser Butik Rosenrød optimistisk på fremtiden trods en ellers udfordret butiksbranche. Udvidelsen af sortimentet og service vil give butikken mulighed for at imødekomme kundernes forskellige behov og sikre en fortsat vækst.

"Vi er glade for at blive en del af Interflora-familien," fortæller Anita.

"Deres støtte og ekspertise vil spille en stor rolle for vores fortsatte vækst og udvikling. Vi ønsker at fortsætte med at betjene vores lokalsamfund og samtidig udvide vores servicetilbud gennem dette partnerskab. Det er en spændende tid for os, og vi er glade for den stærke kæde, vi nu er en del af."

Kilde: Butik Rosenrød
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.